BUD Airport


Megközelítés és parkolás
Busz: 200E járat közlekedik nappal Kőbánya-Kispest M és Liszt Ferenc Airport 2 megállóhelyek között. Éjszaka a 900-as jelzésű busszal lehet a repülőteret elérni. Nappali menetrend itt, éjszakai itt.

Vonat: Ferihegy vasútállomás + 200E buszjárat (kedvezményes buszjegy itt)
Szeged - Kiskunfélegyháza - Kecskemét - Cegléd - Ferihegy - Budapest-Nyugati
Záhony - Nyíregyháza - Debrecen - Szolnok - Cegléd - Ferihegy - Budapest-Nyugati
Szolnok - Cegléd - Monor -  Ferihegy - Budapest-Nyugati 
Vonat: Kőbánya-Kispest vasútállomás + 200E buszjárat
Siófok - Székesfehérvár - Martonvásár -  Budatétény - Kelenföld - Kőbánya-Kispest 
BKK bérlettel igénybe vehető a vonat a lila színnel kiemelt állomások között, illetve Budapesten belül az egyéb személyvonatok. 

Taxi: az egységes tarifarendszernek köszönhetően a taxik azonos árakkal (450 Ft + 280 Ft/km) szállítanak a repülőtérre.

Autó: 47.433073, 19.262132
Premium Parking
A terminál előtt lehet megállni, 5 perc ingyenes (naponta 2 díjmentes behajtás bármely parkolóba), 6-30 perc: 2.000 Ft, 31-60 perc: 3.000 Ft.
Terminal Parking
A terminálhoz közel lehet megállni, 5 perc ingyenes (naponta 2 díjmentes behajtás bármely parkolóba), 6-30 perc: 800 Ft, 31-60 perc: 1.200 Ft.

Parkolás:
Holiday Parking
Ez a legkedvezőbb megoldás ha egy, vagy több napra a repülőtér parkolójában hagyjuk az autónkat. Interneten megvéve olcsóbb, minimum 12 órával a tervezett behajtás előtt le kell foglalni.

Fapados parkolók
A repülőtér közelében több cég is kínál parkolási lehetőséget, áraik nagyjából megegyeznek a Budapest Airport által kínált parkolás árával. Azonban míg a reptér által kínált parkolásnál maximum pár perc séta az autó és a terminál közti távolság, addig a fapados parkolóktól (díjmentes) transzfert kell igénybe venni.


Reptéri kisokos
Poggyászfeladás és utasfelvétel: a diszkont légitársaságok pultjai a 2B terminál felső (indulási) szintjén találhatóak. Ha csak kézipoggyásszal utazunk és előre kinyomtattuk a beszállókártyát, akkor nem kell a pulthoz odamenni, rögtön mehetünk az utasbiztonsági ellenőrzéshez.

Utasbiztonsági ellenőrzés: 2A és 2B terminál felől is átmehetünk az utasbiztonsági ellenőrzésen. Általában a 2A terminál felőli oldalon kisebb a sor. Tájékoztató videó az ellenőrzésről itt.

Útlevél vizsgálat: a schengeni övezeten kívülre közlekedő járatok esetén utazási okmány (útlevél vagy személyi igazolvány) ellenőrzésen is át kell esnünk, ilyenkor a beszállás (boarding) a B1-B19 kapuknál történik.

Érkezés: a schengeni övezeten belülről érkező járatok utasai a 2A, míg a többi utas a 2B terminál alsó (érkezési) szintjén hagyja el a tranzit területét.

Járatinformáció: indulás itt, érkezés itt, járatkövetés itt járatszám (például: W62210) megadásával.

Kilátóterasz: a 2A terminál galéria szintjén található, belépő 500 Ft, nyitva tartás minden nap (0-24) - az időjárás függvényében, bővebb információ itt