2016. február 19.

Közzétette jövő téli menetrendjét a Wizz Air

Már lehet foglalni a Wizz Air budapesti járataira a november eleje és 2017. március vége közötti időszakra. A rossz hír az, hogy nincsenek szuperolcsó repjegyek, igaz, valószínűleg az indulási időponthoz közeledve csökkennek az árak. A londoni magyarok sem örülhetnek, mivel már most elég drágán árazták be a Karácsony környéki járatokat. A jó hír az, hogy jövő télen is sok úti cél lesz a télből a tavaszba utazásokhoz: Alicante, Barcelona, Bari, Catania, Dubaj, Lárnaka, Lisszabon, Malaga, Málta, Nápoly, Nizza, Tel-Aviv és Tenerife. A másik jó hír, hogy vannak még lyukak a menetrendben, azaz lenne helye például Portónak vagy Fuerteventurának - de erről majd kicsit később.


Egyelőre nincs semmi újdonság a menetrendben, jelentősebb járatsűrítés vagy ritkítás egyetlen útvonalon sem látszik. Úgy néz ki, hogy a téli menetrendben megint eggyel kevesebb gép fog Budapesten üzemelni, mint a nyáriban. Azaz a 10 helyett "csak" 9 repülőgép szolgálja ki a budapesti utasokat, a jelenlegi menetrend szerint ebből négy 230 fős Airbus A321 típusú repülőgép lesz.

Azért most is lehet találni egy-két jó ajánlatot, személyes kedvencem a november 30-i izlandi járat, melyre Wizz Discount Club tagsággal 8 ezer forintért lehet egyirányú jegyet venni. Persze a retúr repjegy a téli időszakban sem jön ki 30 ezer forint alatt, azonban lehet, hogy idővel lejjebb mennek az árak, elvégre a téli hónapokra csökkenhet a kereslet. A másik kedvenc, aminek nemcsak az ára, de a menetrendje is jó: Nizza január 6-9. (péntek este - hétfő este) WDC tagsággal 12.180 Ft.

 
repjegy ITT | hasznos információk ITT | autóbérlés ITT | szállás ITT vagy Airbnb