2016. január 5.

Évindító Wizz Air akció klubtagoknak

Az utóbbi években január elején mindig volt 20%-os akció a Wizz Airnél, valószínűleg ez idén sem lesz másként. Ha tippelni kéne, akkor jövő hét közepén (talán január 5-6.) várható a leárazás - írtam január elsején és szerencsére bejött a jóslat. Mivel a január közepe és március közepe közti időszakban amúgy is olcsóak a repjegyek, érdemes a mostani akcióban foglalni.

Volt már olyan, hogy az akció előtt a repjegyek árai hirtelen megemelkedtek, azonban most én nem tapasztaltam ilyet. Legalábbis azok a tikettek, amelyekkel már egy ideje szemezem most tényleg olcsóbbak lettek. Azt azonban érdemes tudni, hogy akciók idején sokan foglalnak, ezáltal nap végére a legolcsóbb jegyek simán elfogyhatnak.

A kedvezményt csak ma (2016. január 05.) és csak a Wizz Discount Club tagok (és az egy foglalásban szereplő útitársaik) vehetik igénybe. Könnyen lehet, hogy holnap mindenki számára elérhető lesz az akció, azonban a legtöbb esetben így is érdemes a Wizz Discount Club tagságot megvásárolni (mi is az a Wizz Discount Club?), Jelenleg amúgy 3.100 forinttal olcsóbb a klubtagság az új csatlakozóknak, a járatkeresésnél a "WIZZ-kód" mezőbe kell beirni a WDCSEP15 kódot.

repjegy ITT | hasznos információk ITT | autóbérlés ITT | szállás ITT