2015. október 14.

Új Ryanair úti cél április végétől: KORFU

Április 28-án indul a Ryanair Korfu - Budapest járata, melyre már elkezdték a jegyek árusítását is. A legolcsóbb oda-vissza jegy jelenleg személyenként 18.600 Ft, ráadásul ez az ár az első járatra érvényes (oda: április 28. | vissza május 5.). Több okból is örömteli a járatnyitás:

  • a konkurencia jótékony hatással lehet a Wizz korfui járatának repjegyáraira
  • Korfu nem csak a nyári csúcsidőszakban lesz elérhető fapadossal, mivel a Ryanair április 28. és október 27. között repüli az útvonalat, a Wizz Air pedig június közepe és szeptember közepe között (sőt a Ryanair járata elvben télre is megmaradhat)
  • a Wizz Air olcsón szokta árulni az első hazatérő  (júniusi Korfu - Budapest) és az utolsó kimenő (szeptemberi Budapest - Korfu) járatait, mivel ezek kisebb telítettséggel mennek, szóval ez remek lehetőség nyújthat arra, hogy mondjuk június elején Ryanairrel repüljünk az oda úton, visszafelé pedig a Wizz Airrel jöjjünk 


Persze ehhez az is kell, hogy a Ryanair jó áron kínálja a repjegyeket ezen az útvonalon. Erre nincs semmi garancia, azonban idővel lejjebb mehetnek az árak, ahogy most már a nemrég bejelentett máltai járat is kicsit olcsóbb lett.