2015. április 29.

Ingyenes térkép, amihez még internet sem kell

Már Android-ra és iOS-re is elérhető a Nokia és a Windows Phone téképe, a HERE Maps. Valószínűleg nem ez a legjobb navigációs program, azonban két dolog miatt ez a kedvencünk:
  1. ingyenes
  2. offline is használható
Az offline használat külföldön nagyon jól jön, Új-Zélandon meg különösen, ugyanis itt könnyen lehet térerő nélküli helyre tévedni. Többször volt olyan eset, hogy az adott cím, amit kerestünk nem szerepelt az offline adatbázisban, de a környékre rákeresve végül mindig odataláltunk. Pozitívumként el kell mondani, hogy az alkalmazás nagyon pontosan megbecsüli a várható érkezési időt. Persze ez csak a forgalom nélküli offline használat esetén igaz, ami amúgy a Déli Szigeten nagyon jól jött, mert különben jelentősen alulbecsültük volna az utazáshoz szükséges időt.

Ezen kivül van még egy app amit ajánlani szeretnénk, ez pedig egy magyar start-up bakancslista alkalmazása. Válogass több száz életcél és ötlet között, ragadd meg az élet nagy pillanatait, add hozzá őket a bakancslistádohoz és valósítsd meg őket. Oszd meg a tapasztalataid és sikereid másokkal, keress és kövess hozzád hasonló embereket, inspiráld őket az ötleteiddel és képeiddel. Itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónádból és elkezdj élni! - ez a Yolify, ami már elérhető Android-ra.