2015. április 3.

500. bejegyzés

Nemrég lépte át a Facebook oldal az 5.000 kedvelőt, a mai napon pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a mindenkiutazhat.hu, ugyanis a 2013. szeptember 30-i indulás óta eltelt másfél évben immár 500 bejegyzés született. Tavaly augusztus 27. óta minden nap került ki valami az oldalra, sőt az utóbbi időszakban akár napi 2-3 rövid cikkel is találkozhatnak az idelátogató kedves olvasók. Az első év legjobb megosztott akció között volt 73 forintos repjegy és 50%-os Wizz akció is, ezeket nehéz lesz túlszárnyalni - igaz, ez csak a légitársaságokon múlik.

Az oldalon keresztül lehet szállást foglalni és autót bérelni is. Mindkét partnerünk ár-összehasonlító szolgáltatást nyújt, azaz a különböző foglalási oldalak ajánlatait hasonlítja össze, így hozzájárulva a lehető legkedvezőbb ár megtalálásához.

Ahogy január elején írtam, nekem három nagy célom van erre az évre a mindenki utazhattal kapcsolatban:
  1. kijönni Új-Zélandra és erről beszámolni, másokat inspirálni, hogy többen belevágjanak ilyen utazásokba (ez ugyebár már folyamatban van) 
  2. kitartani, energiát fektetni az oldalba, továbbra is teljes erőbedobással segíteni minden egyes olvasónak abban, hogy megvalósítsa utazással kapcsolatos álmait 
  3. Facebook-on elérni a 10.000 követőt, melynek eléréséhez sok-sok segítségre lesz szükség
A második pont részeként mindenképpen tervben van egy teljesen új honlap, ami remélhetőleg legkésőbb a 2. szülinapra elkészül. Ebben szeretném a segítségedet kérni, ha bármi ötleted, javaslatod, építő jellegű kritikád, visszajelzésed lenne, azt szívesen fogadnám és adott esetben bele is építeném az új felületbe. Köszönöm előre is! Ádám voltam :) (info@mindenkiutazhat.hu)