2015. január 9.

Új fapados busztranszfer Genfből a Mount Blanc-hoz

Az easybus akciójának köszönhetően irányonként akár már 1 fontért lehet busz transzfert vásárolni London repülőterei (Luton, Gatwick és Stansted) és belvárosa között. Utazási időszak: 2015. február 2. - március 22., foglalás: január 11-ig. És hogy mi az a 18 ok, amiért látnod kell Londont? :)


Síelők számára remek hír, hogy Genf repülőtér és Chamonix vasútállomás között új busztranszfert indított az easybus, mivel Chamonix a top síterepek egyike. Egyirányú jegyek az akcióban 2 eurótól foglalhatóak, de inkább az 5 eurós jegyek jellemzőek - amik még így is jóval olcsóbbak, mint a többi transzfer. Genfbe Budapestről easyJet-tel lehet repülni, a legolcsóbb oda-vissza repjegyek csomag nélkül 20-30 ezer forintba kerülnek februárra és márciusra.

Ezen kívül a mai nap mindenki számára elérhető a Wizz Air évindító akciója, azonban több ember együtt utazása esetén még így is érdemes lehet a Wizz klubtaggá válni. Budapestről összesen 39 úti cél foglalható egészen október végéig, azonban a legolcsóbb repjegyeket a január vége és március vége közötti időszakra lehet foglalni.

Hasznos információk ITT, repjegy ITT, szállás ITT.