2014. május 8.

Nyaralás 2014: Irány Málta!

Júliusban és augusztusban a Wizz Air heti 5 közvetlen Budapest-Málta járatának köszönhetően minden eddiginél könnyebben és olcsóbban lehet eljutni a mediterrán szigetre. A legalacsonyabb jegyár oda-vissza 28.200 Ft/fő (új klubtagoknak 32.700 Ft/fő - mi is ez a klubtagság?), indulás június 28-án vagy 29-én, érkezés július 5-én. Igaz, ennyiért jelenleg csak 2db jegy áll rendelkezésre. Június vége és július vége közötti oda-vissza repjegyek 35-45 ezer forintból kijönnek, ami igazán jó ajánlatnak számít. Néhány időpontra még akár augusztusra is lehet találni ennyiért repülőjegyet. Érdemes figyelembe venni, hogy az árak nagyon gyorsan változhatnak.

Az ár tartalmaz minden adót, illetéket és személyenként egy kisméretű kézipoggyászt. Azok, akik mindenképpen ragaszkodnak a feladott poggyászhoz, ajánlott összesen egy bőröndbe bepakolniuk, amelynek súlya 32 kg lehet és ára oda-vissza 18.000 Ft.

A legolcsóbb szállásokat a jobb oldalon lévő keresővel lehet megtalálni. Egyszerűen csak be kell írni, hogy "Málta", az utazás dátumát, a vendégek számát és a megnyíló új ablakban árak szerint lehet rendezni a hoteleket. Aki magasabb kategóriájú szállást keres, az könnyen szűrhet 4-5 csillagos hotelekre is. 

repjegy: wizzair.com | szálláskeresés és autóbérlés: mindenkiutazhat.hu | hasznos információk itt