2014. május 19.

Minden idők legnagyobb Wizz akciója

Tegnap és múlt hét hétfőn már lehetett itt olvasni, hogy ma ünnepli 10. születésnapját a Wizz Air. Várható volt valami nagy dobás és nem is kell csalódnunk, ugyanis egy jegy áráért két repülőjegyet kapunk (+ 2.000 Ft adminisztrációs díj irányonként és utasonként). Érdemes nyárra, illetve télre is foglalni az akció keretében, ami amúgy csak a mai napon, május 19-én elérhető. A kedvezmény részletei itt. Bővebb információ a délelőtt folyamán várható.

UPDATE:
  • 2, 4, 6, 8, vagy 10 személyre kell rákeresni, viszont akkor is személyenként írja ki az árakat. (pl.: 1 jegy 36.980 Ft, akkor 2 jegy 40.980 Ft az admin díj miatt)
  • főleg nyárra és télre érdemes foglalni, a nyaralójáratok esetén ha személyenként oda-vissza 30 ezer forintból kijön a repjegy, akkor az már nagyon jó ajánlatnak számít - ha még ennél is olcsóbb, az már tényleg hihetetlen ár
  • az ár tartalmaz minden adót, illetéket és személyenként egy kisméretű kézipoggyászt, hasznos információk itt
  • figyelem: a repjegyárak a valószínűleg rekordszámú foglalásnak köszönhetően nagyon gyorsan változhatnak
UPDATE 2:
  • A Wizz Air Facebook oldalán bejelentette, hogy a honlap és a mobil app lassúsága miatt az akciót 1 órával meghosszabbítják és holnap ingyenes lesz a reptereken az utasfelvétel. A szépséghiba csak annyi, hogy magyar idő szerint amúgy is éjfél helyett hajnali 1-kor ért volna véget az akció, mivel az Egyesült Királyságban akkor lesz éjfél.