2014. március 27.

Akció dömping

WIZZ AIR AKCIÓ ma is, sőt most nem kell klubtagnak lenni a kedvezményes jegyekhez. Habár ennek ellenére érdemes lehet a Wizz Discount Club tagságot megvásárolni, mivel egy kétfős oda-vissza útnál már visszahozhatja az árát. A repülőjegyek árai kicsit emelkedtek tegnaphoz képest, de ez érthető is, mivel valószínűleg sokan foglaltak tegnap a wizzair.com oldalon. Thesszaloniki június 28 - július 5. 23.300 forintért még mindig elérhető.

AMSZTERDAM fapadossal közvetlenül sajnos nem érhető el, a Wizz Air Eindhovenbe repül Budapestről és Debrecenből, a Transavia pedig a magyar főváros és Rotterdam között üzemeltet járatokat. Annak aki Amszterdamba menne, itt egy remek ajánlat a KLM-től, ugyanis néhány dátumra már 31.300 forintból kijön az oda-vissza repülőjegy, ami feladott poggyászt is tartalmaz Flying Blue törzsutasoknak (ingyenesen lehet regisztrálni), sőt, ugyanezekre a járatokra a holland légitársaság partnerén keresztül, a delta.com oldalon megvásárolva a repülőjegyek már 29.800 forinért is elérhetőek.

NEW YORK az utóbbi években elég drágán érhető el Budapestről, a nyári szezonra ez különösen igaz. Azonban most a Lufthansa ajánlatának köszönhetően 164.500 forintért el lehet jutni június végi indulással Amerikába. Legkésőbbi indulás napja június 24., a visszaút dátuma rugalmas, nyár közepén és akár ősszel is lehet. Foglalás itt.

JET2 légitársaságnál továbbra is 10% kedvezménnyel lehet oda-vissza jegyeket vásárolni, ehhez a "SALE10" promó kódot kell beírni a fizetésnél. Budapestről East Midlands, Edingburgh, Manchester és Leeds érhető el a brit fapados légitársasággal. Repjegyfoglalás itt.