2014. február 5.

Wizz akció klubtagoknak

A mai 20%-os akció csak a Wizz Discount Club tagoknak elérhető, azonban az eddigi tapasztalatok szerint holnap mindenki kedvezményesen foglalhat repülőjegyet a légitársaság honlapján. Klubtag bárki lehet, a repjegy vásárlásakor kell kifizetni az éves díjat. A klubtagság előnyeiről a Wizz Air menüpont alatt  lehet olvasni. Sajnos a 20%-os kedvezmény sem segít sokat, mivel a repjegyek az utóbbi pár hétben elég drágák. A nyári nyaralás lefoglalásával még érdemes várni, viszont egy-két jó ajánlatot azért lehet találni február vége és április közepe közötti időszakra (oda-vissza árak Wizz Discount Club tagoknak, melyek tartalmazzák az adókat, illetékeket, foglalási díjat és utasonként egy kis kézipoggyászt):

  • Brüsszel, Marosvásárhely, Milánó, Stockholm akár 6.000 Ft alatt is kihozható, Varsó pedig 8-10 ezer forintból jön ki. Milánóba lehetőség van egynapos útra is, igaz pár ezerrel drágábban.
  • London egynapos például március 25-én 10.600 Ft
  • Nápoly február 22-25. 13.800 Ft 
  • Lárnaka április 3-8. 13.800 Ft
  • Thesszaloniki április 1-5. 10.500 Ft, innen Ryanairrel Athénba is el lehet jutni.

UPDATE (FEB06): a megszokottól eltérően a tegnapi klubtagoknak szóló akciót nem követte mindenki számára elérhető 20%-os kedvezmény. Azonban a Budapest - Baku útvonalra ma is akciósan lehet foglalni.