2014. január 8.

Wizz Air "akció" csak klubtagoknak

Két napot kellett előrejelzésünk után várni és itt is van a Wizz akció. Most azonban nem örömünkben írunk, mivel sok jegy ára többszörösére emelkedett a pár nappal ezelőttihez képest, szóval az akcióban jóval drágábban lehet megvásárolni a repjegyeket. Talán érdemes pár napot várni, valószínűleg a jegyárak visszamennek az akció előtti szintre. Persze azért találni olyan jegyeket, amelyek tényleg olcsóbbak lettek, például Kijev februárban irányonként 3.672 forintért is foglalható. 

A 20%-os kedvezmény csak ma érvényes és csak a Wizz Discount Club tagok vehetik igénybe, azonban nem csodálkoznánk, ha holnap mindenki számára elérhetővé válna az akció. Ami még érdekesség, hogy valószínűleg az akcióval párhuzamosan újra ugyanannyiba kerülnek a jegyek mobilon véve, mint a neten vásárolva (amúgy 300 forinttal drágább irányonként és utasonként). Lehet, hogy a HírTV-s műsornak is köze van ehhez? Erről bővebben itt olvashattok.

UPDATE (január 9.)
Ahogy az várható volt, ma mindenki számára elérhető a 20% kedvezmény, azonban a jegyárak még mindig az egekben vannak, szóval foglalni nem biztos, hogy most érdemes.